Videon handlar om en amerikan som ringer till en kristen/judisk stödgrupp i USA. Den börjar med ett propagandainslag för Israel mot Palestinierna och slutar på ett helt annat sätt, (del ett går automatiskt över i del 2 och sen tillbaka till del 1 igen).

Detta skulle vara dråpligt om det inte handlade om en så vidrig verklighet:

The lies about Hamas rockets 1/2 (utlagd 8/6 2012)

Nu sägs väl inte i filmen att det avskjuts 1.000 raketer från Gaza varje dag, men det spelar kanske inte så stor roll, själva poängen är helt riktig och filmaren/intervjuaren avslöjar en hel del om det här sällskapet och om vad de inte vet.

Så, en film om vad som faktiskt händer i Gaza just nu och om att många förnuftiga människor runtom i världen protesterar mot dagens israeliska attack på Gaza:

Israel attacks, cries victim at opposition: Joe Catron
(utlagd 17/11 2012)

Sen får jag en otäck känsla av att den här attacken kan vara ett sätt att dra världens uppmärksamhet från vad som händer i Syrien just nu. Många tecken tyder på att Västvärlden, tillsammans med Israel, tänker gå till storoffensiv mot det syriska folket inom en nära framtid. Obama har sagt att det krävs 75.000 man för att gå in i Syrien och ”säkra Syriens kemiska vapen”, vilket är hans omskrivning för ”sätta in en amerikansk lydregim i Syrien”. Samtidigt hör vi att Israel har kallat in, ja just det, 75.000 reservister i dagarna. Det kan man ju knappast behöva för att jämna Gaza med marken.

Jag hoppas att jag har fel vad gäller Syrien och dessutom att Israel inte tänker jämna Gaza med marken.

/Kerstin

Länkar:
Puppet State America , Paul Craig Roberts, Information Clearing House 19/11 2012 (Citat: The German assault on the Warsaw Ghetto is one of the horror stories of Jewish history. Such an event is happening again, only this time Jews are perpetrators instead of victims. No hand has been raised to stay Israel from the goal of the operation declared by Israeli Interior Minister Eli Yishai to be “to send Gaza back to the Middle Ages.”)
Elites Will Make Gazans of Us All, Chris Hedges, Information Clearing House 19/11 2012
Nedräkning till krig. Vindskupan 21/11 2012 (Om hur dagens bombattack mot Gaza började.)